Het belang van het theorie examen oefenen

Hoe u zich voorbereidt op uw theorie-examen

Veel mensen oefenen met een app die ze gratis of bijna gratis krijgen. Sommige hiervan zijn in orde, maar u moet niet vergeten dat u met deze apps (zoals zowat al het andere in het leven) krijgt waar u voor betaalt! Wist je dat er meer dan duizend verschillende vragen zijn waar de 50 die je op de dag van je test beantwoordt, uit getrokken worden? Een gratis (of goedkope) app zal deze niet allemaal hebben. En je weet misschien niet dat de vragen af en toe veranderen. Nogmaals, gratis of goedkope apps worden niet zo regelmatig bijgewerkt als de beste.

1. Welke app is de beste theorie-test?

Naar mijn mening is Theory Test Pro de best ontworpen en meest up-to-date theorie-test-app op de markt. Ik bied de volledige versie gratis aan al mijn leerlingen aan en ik ben blij om te zeggen dat de meeste van hen de eerste keer slagen voor hun theorie examens. U kunt de gratis app voor uw telefoon downloaden en, als u dat wilt, betalen voor de volledige versie. Of je kunt leren rijden met mij en het voor niets krijgen! Je kunt ook online gaan en zien wat je moet doen bij een onverharde weg.

 

2. Hoe te oefenen

  1. a) De vragen

Je zou wat tijd kunnen besteden aan het doornemen van de veertien categorieën van vragen (ze variëren van ongevallen tot kwetsbare weggebruikers) of doen wat ik deed en er meteen in duiken en sets van vijftig willekeurige vragen doen. Maar hoe je het ook doet, het heeft geen zin om een verkeerde vraag te stellen en direct naar de volgende te gaan. Als je niet opnieuw dezelfde fout wilt maken, SCHRIJF de vraag die je verkeerd hebt en het antwoord. Doe dat elke keer dat je een vraag verkeerd krijgt en het zal niet lang duren voordat je niets opschrijft. Je krijgt alle vragen goed!

  1. b) Gevaarherkenning

Om dit deel van de test te doorstaan, moet je de ontwikkelingsgevaren zo snel mogelijk identificeren in veertien CGI-clips. Als je met je muis klikt zodra het gevaar zichtbaar wordt, krijg je vijf punten. Een milliseconde te laat en je krijgt maar vier punten. Als je alleen klikt als het een reëel gevaar wordt, krijg je een of nul. Om te slagen moet je gemiddeld vier punten per clip scoren, dus je moet snel zijn! Maar eerst moet je weten waar je op moet letten – wat ze definiëren als een zich ontwikkelend gevaar.

 

Wat mee te nemen naar je theorie-examen

U moet uw Britse fotokaart rijbewijs testen. Als je alleen een papieren rijbewijs hebt, moet je ook een geldig paspoort hebben. Als u geen paspoort heeft, moet u een fotokaartlicentie nemen.

Waarschuwing! Uw test wordt geannuleerd en u krijgt uw geld niet terug als u niet de juiste dingen meeneemt.