Verzekering tips en informatie

Informatie over verzekeringen

Ons gezondheidszorgsysteem is helemaal geen systeem. Laten we het opnieuw proberen te hervormen

 

Het doel van een gezondheidszorgsysteem is om gezondheidszorg te bieden aan degenen die het nodig hebben. Patiënten moeten weten dat ze toegang hebben tot dat systeem als ze ziek zijn. Wij allemaal, ziek of gezond, werkend of ontslagen, jong of oud, moeten het systeem financieel ondersteunen en de regels volgen.

Het geld dat wordt uitgegeven voor weigeringen van claims, salarissen, winsten en marketing in het subsysteem particuliere verzekeringen bedraagt ​​20% van hun inkomsten. Waarom sturen we onze gezondheidszorgdollars niet naar een verantwoordelijke openbare organisatie met een achtste van de overheadkosten? Waarom moeten we onze gezondheidszorgdollars naar tussenpersonen sturen? www.aansprakelijkheidsverzekering.com vind je alle informative.

Verschillende soorten verzekeringen

Een georganiseerd gezondheidszorgsysteem moet zorgen voor de benodigde voorraden, arbeiders, faciliteiten, financiering en administratie. Het moet ervoor zorgen dat middelen beschikbaar zijn waar en wanneer ze nodig zijn. Verpleegkundigen, artsen en speciaal opgeleid personeel moeten jaren van tevoren worden geworven en opgeleid.

Het systeem moet verwachtingen expliciet definiëren en procedures vastleggen om in alle aspecten van de gezondheidszorg te voorzien.

Ontwerp van gezondheidszorgsystemen is een zeer controversieel onderwerp. Het genereert veel warmte, maar weinig licht. Er zijn te veel concurrerende aannames en meningen – geen leidend principe. Geen cursus is de juiste cursus als je niet weet waar je heen wilt.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Ik werkte in een aantal systemen, waaronder een gratis vrijwilligerskliniek. Mijn sterke voorkeur was voor een systeem dat eerst de behoeften van zijn patiënten en zijn zorgverleners in overweging nam, waardoor winsten en belangenverstrengeling werden geëlimineerd. Bedrijfsaansprakelijkheid heeft zijn taken.

De subsystemen die we tegenwoordig gebruiken, concurreren hevig om inkomsten en middelen, zelfs in de openbaar beheerde systemen. Waarom vertrouwen op werkgevers om een ​​ziektekostenverzekering af te sluiten die verdwijnt als werknemers ziek worden en hun baan verliezen? Is het een goed idee om artsen door patiënten te laten verwijzen naar laboratoria en andere diensten die ze zelf bezitten? Waarom mag een verzekeringsmaatschappij premium dollars gebruiken voor winst, onnodig papierwerk en willekeurige weigeringen in plaats van voor zorg?

Ons huidige gezondheidszorgsysteem voldoet niet aan de medische behoeften van onze patiënten. Tientallen miljoenen zijn onverzekerd of onderverzekerd; ze hebben geen medische zekerheid. Denk ook aan het liefdesverdriet van medisch faillissement en de niet-geldelijke kosten van ziekte: persoonlijk lijden en gemiste kansen.